врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ЖАЛНА ВЕСТ

На ден 25.5.2023 почина нашиот

ИБРАХИМ МУЈЧИН

Телото ќе биде изложено во капела во Градските гробишта Бутел во понеделник на 29.5.2023 од 11-12 часот, а погребот ќе се изврши во 12 часот.

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На мојот драг сват

Проф. д-р ДИМИТАР КАФТАНЏИЕВ

Хирург

Почивај во мир,

Деница Страшевска

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан татко и дедо

Проф. д-р ДИМИТАР КАФТАНЏИЕВ

Хирург

Горди сме што беше дел од нашите животи. Засекогаш ќе бидеш во нашите срца.

Почивај во мир,

Твоите Сања, Горан, Јана, Виктор и Емилија

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан татко и дедо

Проф. д-р ДИМИТАР КАФТАНЏИЕВ

Хирург

Среќни сме и горди што те имавме. Засекогаш ќе бидеш во нашите срца и мисли.

Почивај во мир,

Твоите Игор, Ана, Ивана, Тамара и Стефан

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка и тага ви соопштувам дека на ден 18.5.2023 почина мојот драг сопруг

Проф. д-р ДИМИТАР КАФТАНЏИЕВ

Хирург

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капелата на Градските гробишта Бутел во Скопје на ден 20.5.2023 од 11:30 до 12:30 часот.

Со љубов,

сопругата Снежана

ЖАЛНА ВЕСТ

Почивај во мир наш зет и тетин

Проф. Д-р. ДИМИТАР КАФТАНЏИЕВ-МИТКО

Засекогаш ќе останеш во нашите мисли и срца.

Од семејството КОПАЧЕВИ, Дракче, Тања, Габи и Јасна

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека почина нашата мајка

ЕЛИСАВЕТА ЌОРТОШЕВА ВЕЉКОВИЌ

Погребот ќе се изврши денес на 19 мај 2023 година. Телото ќе биде изложено во капела во 11:00 часот, а погребот ќе се изврши во 12:00 часот на гробишта Бутел.

Нејзините деца Игор Вељковиќ и Маја Вељковиќ Пановска

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока и неизмерна тага ги известуваме сите роднини, пријатели  дека на ден 16 мај 2023 година почина нашиот драг, племенит и почитуван татко и дедо

БЛАГОЈА АНДОНОВСКИ

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капела на Градските гробишта Бутел во Скопје од 12:30 до 13:30 часот на 18 мај. Погребот ќе се изврши во 13:30 часот.

Ожалостени: ќерката Габриела, зетот Влатко, синот Зоран, снаата Милена  и внуците  Антониј, Виктор, Бисера и Магдалена

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ЕЛЕНКА АНДОНОВА

16.2.1942 – 16.5.2023

Другарувавме цели 62 години.

Продолжи со своите прошетки помеѓу ѕвездите.

Ќе ми недостасуваш.

Татјана Лучко Јовановиќ

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот драг

ПАВЛЕ ГРУЈОСКИ

Нашето дружење ќе ни остане во незаборавно сеќавање.

Почивај во мир.

Од Мерџана и Ванчо