врати се на Слободен Печат

IN MEMORIAM

НУСРЕТА СТАРОВА

1939-2022

Агрон и Јетон

IN MEMORIAM

УРИМ СТАРОВА

1933-1988

Агрон и Јетон

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

На ден 08.02.2023 во 11:30 часот на гробиштата во Бутел ќе се одржи четириесетдневен помен на нашиот драг сопруг, татко и дедо

ПАВЛЕ ВЕЛКОСКИ

Со голема љубов и благодарност се сеќаваме на заедно поминатите години кои ќе останат засекогаш во нашите најубави спомени. Ти благодариме Пајо.

Зоран Велкоски

С Е Ќ А В А Њ Е

Поминаа шест години од заминувањето на нашиот сакан

СВЕТОЗАР БАЧАНОВИЌ

1931- 2017

По тој повод на 5.02. 2021 (недела) во 11 часот ќе го посетиме неговиот вечен дом за да му одадеме почит и положиме цвеќиња.

Времето поминува, спомените на Тебе остануваат. Ти благодариме за сè што за нас си сторил, а пред се што не учеше како да се живее чесно и достоинствено. Засекогаш остануваш во нашите мисли и срца.

Твоите најмили синот Оливер, снаата Ангелина, внуките Ирена и Марина со семејствата

С Е Ќ А В А Њ Е

Поминаа три години од заминувањето на нашата сакана

ЉУБИЦА БАЧАНОВИЌ

1933- 2020 година

По тој повод на 5.02. 2021 (недела) во 11 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом за да и одадеме почит и положиме цвеќиња.

Времето поминува, спомените на Тебе остануваат. Ти благодариме за сè што за нас си сторила, а пред се што не учеше како да се живее чесно и достоинствено. Засекогаш остануваш во нашите мисли и срца.

Твоите најмили синот Оливер, снаата Ангелина, внуките Ирена и Марина со семејствата

 

СЕЌАВАЊЕ

Во месец февруари се навршуваат 35 години од смртта на нашиот татко

НИКОЛА ДИМИТРОВСКИ- КОЛИЧ

За неговиот благороден лик, спомените вечно ќе останат во нас.

Од синот и ќерката

СЕЌАВАЊЕ

Во месец февруари се навршуваат 10 години од смртта на нашата мајка

ЦВЕТАНКА ДИМИТРОВСКА

За нејзиниот благороден лик, спомените вечно ќе останат во нас.

Од синот и ќерката