врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан внук, нашиот непребол

МАРЈАН ВАСИЛЕВСКИ

Вечно ќе те носиме во нашите срца и мисли.

Од тета Виолета и тетин Сокол

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан

МАРЈАН ВАСИЛЕВСКИ

Засекогаш ќе те носиме во нашите срца и мисли.

Од  братучетките Јуле и Весна со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот почитуван сосед

КИРИЛО НИКОЛОВ

Почивај во мир, вечен спомен

Станарите од зградата бр.87 на Булевар Илинден, Скопје