врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ВЛАДИМИР ПАНКОВ- ШИПКА

Драги Деде, Ти благодариме за целата љубов и грижа што ни ја дари.

Беше најдобар татко, свекор и дедо.

Со неизмерна почит и љубов,

Засекогаш твои, Жарко, Донка, Владимир и Ведра Панков

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ВЛАДИМИР ПАНКОВ- ШИПКА

Нека ти е светол патот до вечноста и не заборавај кога ќе не сликаш од горе, исклучи го блицот.

Засекогаш твои, Златко, Дуда, Марија, Елена, Гоце, Васе и Аника

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ВЛАДИМИР ПАНКОВ- ШИПКА

Горди сме што те имавме, бескрајно тажни што те изгубивме. Нека ти е светол патот, засекогаш ќе бидеш дел од нашите срца и сеќавања.

Засекогаш твои, Марика, Златко и Жарко

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

За мојата прва и последна љубов, со благодарност за прекрасните 60 години заеднички живот

ВЛАДИМИР ПАНКОВ- ШИПКА

Дипломиран инжинер архитект

10.9.1935-10.4.2024

Последен поздрав на 11.4.2024 во 13.30-14.30 во Капела, гробишта Бутел.

Засекогаш твоја, сопругата Марика