врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ЖАЛНА ВЕСТ

на ден 29.11.2023 година почина нашиот сакан сопруг, татко и дедо

МИЛИСАВ КРСТИЌ МИЛЕ

Погребот ќе биде одржан на 01.12.2023 (петок) на Градските гробишта Бутел во Скопје. Капела од 12 до 13 часот, погреб во 13 часот.

Господње је спасење,

и на народу Твоме благослов је Твој.

Од сопругата Дана, синот Дарко, снаата Маја и внуците Анастасија, Вук и Лазар

ЖАЛНА ВЕСТ

Со неизмерна болка и тага Ви соопштуваме дека на ден 25.11.2023 год се навршуваат седум дена од смртта на нашата најсакана мајка и баба

АНАСТАСИЈА МИНОВА

(род. Даскалова)

1943-2023

Поменот ќе се одржи во 12.00 часот на нејзиното вечно почивалиште на Градските гробишта Бутел

Веќе ни недостигаш најсакана наша, но сега сте заедно со тато, наши ангели.

Од ќерките Лили и Билјана со зетовците Јовица и Игор и Твоите внуци Стојан и Игор

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата сакана

мајка, баба и прабаба

ЗЛАТА РИСТОВСКА

моминско Шандуловска

Во петок (24.11.2023) телото ќе биде изложено во Капела од 10-11 часот на Градските гробишта Бутел, а погребот ќе се изврши во 11 часот.

Секогаш ќе бидеш ва нашите сеќавања.

Од децата Лиле и Стево со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

СТОЈАН ТРАЈАНОВ

Ти благодарам што те познавав и што ми беше голем пријател и другар.

Без поздрав ми отиде.

Вечно ќе те паметиме сите дома.

Почивај во мир Столе мој.

Ненад Димитријевиќ

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка и жал им соопштуваме на сите роднини и пријатели, дека по кратко боледување на ден 21.11.2023 година почина нашиот сакан и почитуван сопруг, татко и дедо

СТОЈАН ТРАЈАНОВ

на 75 годишна возраст

Ќе се простиме од него на ден 23.11.2023 (четврток), во 11:00 часот на Градските гробишта Бутел, парцела 603, алеа 3.

Од сопругата Даринка, ќерките Весна и Катерина

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот пријател

АНГЕЛКОВ КОЧО

Вистинските пријатели никогаш не се забораваат.

Твојата ѕвезда вечно ќе сјае на небото.

Почивај во мир.

од Зоран и Лепа со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

На 19.11.2023 година почина нашиот сакан татко, дедо, брат и чичко

АНГЕЛКОВ КОЧО

Погребот ќе се одржи на 21.11.2023 (вторник), Капела од 11 часот, погреб од 12 часот на Градските гробишта Бутел.

Саканите никогаш не умираат, тие засекогаш живеат во нашите срца и нашите сеќавања.

Од ќерките Бранка и Елена, зетовците Илчо и Младен

со децата и од братот Сашо, снаата Ленче и внуците Алек, Ана и Апо

ЖАЛНА ВЕСТ
Неизмерна е тагата со која се простуваме од нашиот сакан татко, свекор и дедо

ДРАГАН БОЗАРЕВСКИ

Засекогаш ќе ни останеш во сеќавање каков што и беше, тивок, ведар и позитивен.

На 16.11, во 12 часот од капелата во Бутел ќе те придружуваме кон твоето вечно почивалиште.

Саша, Биљана, Андреа и Виктор

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока тага им соопштувам на сите роднини и пријатели дека на 14.11.2023 година почина мојот сопруг

ДРАГАН БОЗАРЕВСКИ

Почивај во мир, засекогаш ќе останеш во моето срце и душа.

Ќе го испратам Драган до неговиот вечен дом на 16. ноември од 13 часот, на Градските гробишта Бутел.

Сопругата Мирјана

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до нашата сакана тета

БУБА

Во овие тажни моменти, кога спокојно патуваш кон вечноста, ни останува споменот на твојата добрина и љубов, грижа, разбирање и поддршка за сите нас.

Од Стела, Влатко, Верче, Ена и Лидија