врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На саканата тетка и баба

РОСКА ИЛИЕВСКА

1935-2021

Засекогаш во нашите мисли, молитви и срца. Почивај во мир

Од семејството Сотировски и Ристески

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

По повод ненадејната смрт на

Др. ДРАГАН ФИЛИПОВИЌ

истакнат хирург од Тетово

Голем активист и добротвор во СРПСКАТА ЗАЕДНИЦА во Македонија, на семејството му изразуваме длабоко сочувство.

Српски Национален Совет во Македонија

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека почина нашиот

АДЕМ КОЧАН

поменот ќе се одржи на 10.11.2021 година во 13:30 часот во џамијата во Бутел 1, а закопот во 14:30 часот на Градските гробишта Бутел.

Од семејството

 

ЖАЛНА ВЕСТ

Со неизмерна тага ги известуваме роднините и пријателите дека на 9 ноември 2021 година почина нашата мајка, свекрва и баба

РУЖИЦА СТОЈМАНОВСКА

Родена 1941 година

Посмртните останки ќе бидат изложени денеска, во капелата на Градските гробишта во Бутел од 11.30 часот. Погребот е закажан во 12 часот.

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до

ВЕРА СТОЈАНОВИЌ

Род. ДУКОВСКА

(1950-2021)-Белград

Сакана сестро, во ова време –невреме , не успеав да бидам до тебе во твоите последни денови. Прости ми. Почивај во мир.

Твојата сестра Мики со децата Жељко и Весна со семејството.

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашата мила и почитувана сестра, тетка и балдза

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од Марија Писинова со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашата мила и почитувана снаа и вујна

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од Весела Стојковска со ќерките со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До мојата сакана лела

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од внуката Златица Жантевска-Пејиќ со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 4-ти Ноември по долга и тешка борба со болеста не напушти нашата љубена мајка, баба и столб на семејството

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Погребот ќе се изврши на  Градските гробишта Бутел  на  5-ти Ноември во 12:30, а ќе биде изложена во Капела од 12 до 12:30 часот.

Од Татјана, Андреј, Марија и Ема

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот зет, тетин и дедо

ДРАГАН ДАНГАЛОВ

Почивај во мир.Со длабока тага

Ангел, Милена и Петар