врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ТАЖНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 29.2.2024 година почина нашиот сопруг, татко, дедо и свекор

АЛЕКСАНДАР МИТРЕВСКИ

1934-2024

Погребот ќе се изврши на Градските гробишта Бутел на 2.3 (сабота) од 12:30 до 13:30 во Капела.

Со почит,

од сопругата Слободанка, синовите Влатко и Дејан, внуците Елена и Никола, снаата Сузана и Ѓурѓица

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до нашиот почитуван и сакан вујко

ПЕРО ЈАКШЕСКИ

1930-2024

Почивај во мир.

Вечна слава.

Од внукот Драган Вичишки со сопругата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ 

Ги известувам сите роднини и пријатели дека на 28.2.2024 година почина нашиот тетин

ПЕРО ЈАКШЕСКИ

1930 - 2024

Почивај во мир.

Од Благоја, Љупче и Танас со фамилиите

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известувам сите роднини и пријатели дека на 28.2.2024 година почина мојот татко

ПЕРО ЈАКШЕСКИ

1930 - 2024

Погребот ќе се изврши на градските гробишта Бутел на 29.2.2024 од 11 – 12 часот.

Од синот ИЛИЈА

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата сакана

БОЖАНА БОГАТИНОВСКА

1931-2024

Бесконечна благодарност!

Од семејството.

ТАЖНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 11.2.2024 почина нашата мајка, баба и сопруга

ЈАНЕВСКА КАТЕРИНА

1943-2024

Погребот ќе се изврши на Градските гробишта Бутел на 13.2.2024 година од 11 до 12 часот во Капела.

Од фамилијата

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата мајка

МИЦА

од Дебар

1932-2024

На ден 10.2.2024 (сабота) во 11:30 часот ќе биде изложено телото во Капела Бутел, а погребот ќе започне во 12 часот.

Од синовите Љубе и Никола Аврамовски

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека на 5.2.2024 почина нашиот татко, дедо, прадедо

АНДРЕЈА ГЕРАСИМОВ

Погребот ќе биде во среда, 7.2.2024 во 12 часот на Градските гробишта Бутел.

Од синот Стефан со семејството

Жална вест
Со голема тага ве известуваме дека на 02.02.2024 год. почина нашиот брат и вујко

Марин Грнчаровски

1973 г. - 2024г.

Погребот ќе се изврши на гробиштата Бутел на 04.02.2024 год. во 13 часот.

Од семејството: Стефан, Даме, Зоки и Маја

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека на 2.2.2024 година по кратко боледување почина нашиот почитуван и сакан сопруг, татко, дедо

АЛЕКСАНДАР РУСЕВ - ЦАКИ

Погребот ќе се изврши во недела 4.2.2024 година на Градските гробишта Бутел, Скопје во 12 часот.

Со љубов,

Сопругата Душанка, синовите Горан и Герман Русеви со семејствата