врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На 1.3.2022 г. се збогувавме со нашиот најмил

СЛОБОДАН ЦОБЕ ПЕТРОВИЌ

Засекогаш ќе остане во нашите срца

Неутешни фамилијата Поповиќ

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата колешка и пријателка

МАРИЈА СЕРАФИМОВА ГРЧЕВА

Дипл.инг.арх

Почивај во мир наша колешке. Убавите спомени за Тебе точно ќе ги чуваме во нашите срца

Пока, Параскева, Катица и Боре

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На мојата сакана

МАРЕ

Од сестрата Драгица со сопругот Александар

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата сакана тетка

МАРЕ

Од Ирина, Јон и Мира

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока жал им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека нашиот сопруг, татко и дедо

ДРАГАН НАСТЕВСКИ

Дип. електро инжинер

Почина на 1.3.2022 година на 84 годишна возраст

Горди сме што те имавме и бескрајно тажни што те изгубивме.

Нека твојата племенита и искрена душа почива во мир.

Од твојата сопруга Грозда, синовите Митко и Владимир, снаите Марија и Славица и внуците Мартин, Марко, Даниел и Ива

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До мојот драг и голем пријател

СЛОБОДАН ПЕТРОВИЌ ЦОБЕ

Од Милутин Каљевиќ

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На први овој месец  ја изгубивме нашата сакана

МАРИЈА СЕРАФИМОВА ГРЧЕВА

Не успеавме да те видиме. Тажната вест не\’ потресе, но спомените со тебе ќе живеат вечно, се\’ додека сме живи

Твоите Мими, Наташа и Андреа со семејствата

 

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока тага Ве известуваме дека на 1.3.2022 почина нашата сакана мајка и баба

МАРИЈА СЕРАФИМОВА ГРЧЕВА

(1928 - 2022)

Погребот ќе се изврши на ден 02.03.2022, среда, во 12 часот на Градските гробишта Бутел

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

МИРОСЛАВ НАУМОВСКИ – ЛАВ

1947-2022

Од колегите спортски новинари

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На 1.3.2022 година се збогувавме со нашиот најмил

СЛОБОДАН ЦОБЕ ПЕТРОВИЌ

Засекогаш ќе остане во нашите срца.

Неутешни фамилиите Петровиќ и Миленковиќ