врати се на Слободен Печат

Пребарај некролози

ТАЖНА ВЕСТ

Ги известуваме роднините и пријателите дека на 30.1.2022 година почина нашата

СОФИЈА ЖЕЖЕЉ

Почивај во мир

Последен поздрав од семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

На ден 28.1.2022 година почина нашата мајка, баба и прабаба

СТАНИСЛАВА ТУФЕГЏИЌ

Замина тивко и достоинствено како што живееше. Почивај во мир.

Погребот е извршен.

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата баба

РАТКА БАКАЛИНОСКА

Носител на Партизанска споменица 1941 г.

Со почит од внуката Тања со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата баба

РАТКА БАКАЛИНОСКА

Носител на Партизанска споменица 1941 г.

Со почит од внуката Неда со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Ќе Ви бидам вечно благодарен што дозволивте да бидеме другари. Направивте толку многу за мене што ни 100 земјени животи не се доволни да Ви се оддолжам. Бевте голем и прав човек. Засекогаш ќе се сеќавам на Вас мој

Професоре АЛБЕРТО БЕНЕДЕТТИ

Јасмин со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата баба

РАТКА БАКАЛИНОСКА

Носител на Партизанска споменица 1941 г.

Со почит од внукот Димче со семејството

 

ТАЖНА ВЕСТ

Ги известуваме роднините и пријателите дека на 25 јануари 2022 година почина нашата баба

РАТКА БАКАЛИНОСКА

Родена 1926 година во Битола Носител на Партизанска споменица 1941 година.

Погребот ќе биде извршен на 4.2.2022 г. во 12 часот во Алеата на великаните на Градските гробишта во Бутел.

Со љубов и почит од внуците Неда, Тања и Димче Милевски

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема болка и тага во душата им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на ден 25.1.2022 година почина нашата сакана и почитувана сопруга, мајка, нана и прабаба

АНКА МИТКОВА

Погребот е извршен на ден 26.1.2022 година на Градските гробишта Бутел.

Почивај во мир. Засекогаш ќе останеш во нашите мисли и срца.

Од сопругот Владимир, ќерката Весна, синот Петар, снаата Татјана, внуците Игор, Ирена, Ана и Владимир, зетовците Дарко и Блаж и правнуците Галена и Рафаел.

ЖАЛНА ВЕСТ

На 23 јан. 2022 год. почина нашиот мил татко, свекор и дедо

проф. д-р ЃОРЃИ СИНАДИНОВСКИ

Погребот ќе се изврши на гробиштата во Бутел во вторник 25 јан. 2022 год. Вечно ќе останеш во нашите срца. Почивај во мир.

Од синот Цветан и ќерката Елисавета со семејствата

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ГОРЈАНЧО СИМОНОСКИ

Почивај во мир голем и добар човеку

Со почит!

Билјана Бејкова со семејството