врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

 на сваќата

ВЕРА СТОЈКОВСКА

Почивај во мир и спокој.

Од сватовите Ленче и Драган

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на мојата сестра

ВЕРА СТОЈКОВСКА

која почина на 30.1.2022 г.

Погребот беше извршен на 31.01.2022 г. на Градските гробишта Бутел.

Со почит и љубов од братот Тале

СЕЌАВАЊЕ

Во месец февруари се навршуваат

ЦВЕТАНКА ДИМИТРОВСКА

9 години од смртта на нашата мајка

За нејзиниот благороден лик, спомените вечно ќе останат во нас.

Од синот и ќерката

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

Измина една тажна година откако прерано не напушти нашата сакана и незаборавена сопруга, мајка и баба

Проф. д-р ТАТЈАНА ПЕТКОВСКА

Утеха нема, болката и тагата не поминуваат, заборав не постои. Горди сме што те имавме, секогаш ќе се сеќаваме на твојата добрина, насмевка и верност кон фамилијата.

Во сабота на 5.2.2022 година во 11 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел да и оддадеме достојна почит и благодарност.

Твоите најблиски сопругот Коле и ќерките Билјана и Анета со семејствата

ГОДИШЕН ПОМЕН

На 19.2.2022 година се навршува една година откако не напушти нашата сакана сопруга, мајка и свекрва

СНЕЖАНА ПАТАЛОВСКА

По тој повод на ден 5.2.2022 година (сабота) в0 11:30 часот, ќе го посетиме нејзиниот вечен дом и ќе и оддадеме достојна почит.

Времето поминува, но споменот на твојата племенита и искрена душа не избледува, засекогаш останува во нашите души и срца.

Ни недостасуваш бескрајно…

Од семејството Паталовски Славе, Маја, Тања и Александар

СЕЌАВАЊЕ

МИРКО ПОПОВСКИ

2019-2022

Нема ден без мисла со љубов и тага за тебе.

Од семејството

 

СЕЌАВАЊЕ

Проф.д-р ТИХОМИР КРЦКОСКИ

3.2.2012-3.2.2022

И после десет години времето не ја намалува болката од твоето прерано заминување.

Ќерката Нена, сестрите Невена и Зорица, внуците Ѓокица и Мише со семејствата

 ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот почитуван колега и пријател

ВЛАДИМИР ГРКОВСКИ

од Управниот одбор, Надзорниот одбор и колегите од Макпетрол АД Скопје

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

БРАНКА БОГУЧЕВСКА

1949-2022

Со огромно жалење Ве известуваме дека почина нашата сакана мајка, сопруга и баба.

Засекогаш во нашите срца. Погребот ќе се одржи на 2.2.2022 на Градските гробишта Бутел од 14ч.

од семејството Богучевски.

ТАЖЕН ПОМЕН

Изминаа 40 тажни денови од смртта на нашата почитувана и сакана мајка, баба и прабаба

ЉУБИЦА САЛАТОСКА

По тој повод, денес 2.2.2022 година(среда) на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме нејзиниот вечен дом и ќе положиме свежо цвеќе и ќе и оддадеме достинствена благодарност .

Со длабока почит вечно ќе се сеќаваме на твојот лик и племенита душа драга мајко

од ќерките Виолета, Милка и Јадранка со семејствата

 

 

ТАЖНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 29.1.2022 година почина нашата сакана

ТАТЈАНА ОНЧЕВСКА

Поради пандемиските околности, погребот се одржа на 31.1.2022 г. во присуство на најтесното семејство. Ќе ни недостасува моќното присуство на една исклучителна, благородна личност. Нека почива во мир.

Од семејството Ончевски

IN MEMORIAM

НИНА ГРАДИШКА

2005-2022

И денес ни недостасуваш многу, многу, многу…

Оле со децата

ТАЖНА ВЕСТ

Ги известуваме роднините и пријателите дека на 30.1.2022 година почина нашата

СОФИЈА ЖЕЖЕЉ

Почивај во мир

Последен поздрав од семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

На ден 28.1.2022 година почина нашата мајка, баба и прабаба

СТАНИСЛАВА ТУФЕГЏИЌ

Замина тивко и достоинствено како што живееше. Почивај во мир.

Погребот е извршен.

Од семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

На 4.2.2022 се навршува една година од заминувањето на нашиот сакан син, татко, брат, вујко и братучед

РИСТЕ НЕДАНОВСКИ

1959 - 2021

По тој повод на ден 30.1.2022 (недела) во 11 часот, ќе го посетиме неговиот вечен дом, за да му оддадеме почит и положиме цвеќе.

Времето поминува, но споменот на твојата племенита и искрена душа не избледува, засекогаш останува во нашите души и срца.

Ни недостасуваш

Од семејствата Недановски и Маркозанови

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 1.2.2022 се навршува една година од смртта на нашата мајка и баба

ОЛГИЦА ПОПОВА

1931-2021

Од Гевгелија

Со почит што те имавме, секогаш ќе се секаваме на твојата добрина, насмевка и верност кон фамилијата.

Почивај во мир

Од синот и керката со фамилиите.

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата баба

РАТКА БАКАЛИНОСКА

Носител на Партизанска споменица 1941 г.

Со почит од внуката Тања со семејството

ВЕЧЕН НЕПРЕБОЛ

На 30 јануари 2022 година се навршуваат четири години од прераната смрт на нашата сакана и никогаш не прежалена ќерка и сестра

ГЕОРГИЕВА КАТЕРИНА

1974-2018

Од Гевгелија

Горди сме што те имавме, а бескрајно тажни што те изгубивме.

Нека твојата племенита и искрена душа почива во мир.

Од мајката Лилјана, таткото Павле и братот Костадин.