врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека почина нашиот

АДЕМ КОЧАН

поменот ќе се одржи на 10.11.2021 година во 13:30 часот во џамијата во Бутел 1, а закопот во 14:30 часот на Градските гробишта Бутел.

Од семејството

 

ЖАЛНА ВЕСТ

Со неизмерна тага ги известуваме роднините и пријателите дека на 9 ноември 2021 година почина нашата мајка, свекрва и баба

РУЖИЦА СТОЈМАНОВСКА

Родена 1941 година

Посмртните останки ќе бидат изложени денеска, во капелата на Градските гробишта во Бутел од 11.30 часот. Погребот е закажан во 12 часот.

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до

ВЕРА СТОЈАНОВИЌ

Род. ДУКОВСКА

(1950-2021)-Белград

Сакана сестро, во ова време –невреме , не успеав да бидам до тебе во твоите последни денови. Прости ми. Почивај во мир.

Твојата сестра Мики со децата Жељко и Весна со семејството.