врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

РАДМИЛА ГАЛИЌ – КОЦАРЕВА

1932-2021

Радмила беше извонредно голем човек,кој ќе остане длабоко во нашите мисли и срца. Почивај во мир.

Од сестрата Ана и зетот Бошко Анѓелковски, внуката Гордана и Љупчо Несторовски