врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека на ден 16.06.2022 година почина нашата сакана мајка и баба

ОЛГА КУЛИЌ ЈЕВЃОВИЌ

Погребот ќе се изврши на градските гробишта Бутел на 18.06.2022 во 9 часот.

Од семејството