врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

По долго боледување на 15 11 2022 година почина нашата мајка, свекрва и баба

 

ЛЕНКА ЧЕЛИКОВСКА

(1948 - 2022)

Почивај во мир.

Погребот ќе биде извршен на гробиштата во Бутел на 17.11.2022 год. Капела 11.30 – 12.30 часот.

Семејство Челиковски

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка соопштуваме дека нашата мајка, баба и прабаба

СОФИЈА МАЧЕСКА

1929-2022

Почина на ден 14.11.2022 год. на 93 годинишна возраст

Погребот ќе биде на 17.11.2022 година во капела од 11-12:00 часот, на Градските гробишта Бутел.

Те сакаме безмерно.

Од Беба со семејството