врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

 Ги известуваме сите роднини и пријатели дека почина нашата сакана

Др. РАДМИЛА ХРИСОХО

(1930-2023)

Погребот ќе биде извршен во петок, 24 февруари, на Градските гробишта Бутел. Посмртните останки ке бидат изложени во капелата од 11.30 до 12.30 часот.

Почивај во мир, мила Бека.

 

Семејство Хрисохо-Лозановски

Ида, Злате и Матеј