врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока и неизмерна тага ги известуваме сите роднини, пријатели  дека на ден 16 мај 2023 година почина нашиот драг, племенит и почитуван татко и дедо

БЛАГОЈА АНДОНОВСКИ

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капела на Градските гробишта Бутел во Скопје од 12:30 до 13:30 часот на 18 мај. Погребот ќе се изврши во 13:30 часот.

Ожалостени: ќерката Габриела, зетот Влатко, синот Зоран, снаата Милена  и внуците  Антониј, Виктор, Бисера и Магдалена