врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ
Неизмерна е тагата со која се простуваме од нашиот сакан татко, свекор и дедо

ДРАГАН БОЗАРЕВСКИ

Засекогаш ќе ни останеш во сеќавање каков што и беше, тивок, ведар и позитивен.

На 16.11, во 12 часот од капелата во Бутел ќе те придружуваме кон твоето вечно почивалиште.

Саша, Биљана, Андреа и Виктор

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока тага им соопштувам на сите роднини и пријатели дека на 14.11.2023 година почина мојот сопруг

ДРАГАН БОЗАРЕВСКИ

Почивај во мир, засекогаш ќе останеш во моето срце и душа.

Ќе го испратам Драган до неговиот вечен дом на 16. ноември од 13 часот, на Градските гробишта Бутел.

Сопругата Мирјана