врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека на 5.2.2024 почина нашиот татко, дедо, прадедо

АНДРЕЈА ГЕРАСИМОВ

Погребот ќе биде во среда, 7.2.2024 во 12 часот на Градските гробишта Бутел.

Од синот Стефан со семејството