врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата сакана

БОЖАНА БОГАТИНОВСКА

1931-2024

Бесконечна благодарност!

Од семејството.