врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Др.Златко Стојковски

Радиолог

Нашето семејство изгуби повеќедецениски пријател и прекрасен човек на кого засекогаш ќе се сеќаваме со пиетет и ќе го спомнуваме со најубави зборови.

Од Татјана Лучко Јовановиќ со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Др.Златко Стојковски

Радиолог

Изгубивме сакан и почитуван пријател, глас и стас. Почивај во мир сакан наш.

Од Рита и Миро Јовановиќ со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Др.Златко Стојковски

Радиолог

Ќе ни недостасува твоето пријателство, оптимизам и насмевка. Почивај во мир.

Од Владимир Јовановиќ со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На 30.03.2024 година за секогаш нé напушти нашиот сакан брат вујко и шура

Др.Златко Стојковски

Радиолог

Брате драг, нé остави во солзи, длабока болка и тага.
Н
ајмил наш и единствен почивај во мир

Од сестрата Билјана, зетот Баже, и внуците Милко и Мими со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На 31.03.2024 година го испративме до вечниот дом нашиот сакан сопруг и татко

Др.Златко Стојковски

Радиолог

Твоето ненадејно заминување ни ја гори душава, ни ги дроби срцата, но ќе продолжиме…за ТЕБЕ.
С
é додека нас нé има живееш во нас и со нас.
Почивај во мир најмил наш, нека ти е светол патот

Твоите Сузе и Бојан

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека на 30.3.2024 година по кратко боледување почина нашата сакана сопруга, мајка и баба

НАВСИКА ПЕТРОВСКА

Погребот ќе биде извршен во вторник на 2.4.2024 година на Градските гробишта Бутел од 12 до 13 часот во капела.

Засекогаш ќе останеш во нашите срца, мисли и сеќавања.

Од сопругот Стојан, ќерката Маја со семејството и синот Никола со семејството