врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ВИКТОРИЈА ХАЏИЕВСКА

родена 5.7.1931 година

Почивај во мир наша драга сестро.

Секогаш ќе те носиме во срцата.

Од браќата Јован и Никола Черепналковски

ЖАЛНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 12 април 2024 год. почина нашата сакана мајка и баба

ВИКТОРИЈА ХАЏИЕВСКА

родена 5.7.1931 година

Погребот ќе се изврши во сабота, 13 април 2024 год. на Градските гробишта Бутел во 15 часот, во Капела од 14-15 часот.

Засекогаш ќе бидеш со нас.

ќерките Милица и Лилјана, зетовците Ерик и Виктор и внуците Катја, Ања и Алек