врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

За мојот најсакан човек и најголемиот другар на светот

РОБЕРТ ВАКЛИНСКИ

д-р. Билјана Николовска

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашиот сакан и почитуван другар

РОБЕРТ ВАКЛИНСКИ

Засекогаш ќе останеш во нашите мисли како редок другар, шармер, градски лик. Каде и да си, нека ти е како што ти беше со нас.

Сале, Имер, Ставка