врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

МОМЧИЛО ТРАЈКОВСКИ

Со длабока жалост соопштуваме дека го испративме нашиот најсакан сопруг, татко, брат и пријател Моме на ден 25.5.2024 на гробиштата во Бутел.

Нека му е мирно морето.

Сопругата со ќерките и фамилијата