врати се на Слободен Печат

ГОДИШЕН ПОМЕН

КОЛЕ ИВАНОВ

На ден во сабота (20.11.2021г.) во 12:00 часот ќе се одржи годишен помен за нашиот мил и непрежален сопруг, татко, свекор и дедо. Поменот ќе се одржи на гробиштата во Бутел.

Од сопругата Слава, синот Ангел, снаата Азалеа, внуците Дарио и Дана Софија, и од ќерката Анета со зетот Атанас и внукот Дамјан.

СЕЌАВАЊЕ

на

СИМО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

ЦВЕТА МИНЕВСКА

3 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

КРСТО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

МИРЈАНА МИТЕВА

(1942-2021)

На 20 Ноември 2021 година се навршуваат шест тажни месеци од смртта на нашата сакана мајка и баба Мира. Поменот ќе се одржи на 20 Ноември 2021 година (сабота) во 11 часот на Градските гробишта во Бутел.

Семејство Митеви