врати се на Слободен Печат

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На нашиот сакан сопруг, татко, дедо

ИЛИЈА НЕДЕЛКОВ ОГРАЈСКИ

 По тој повод, во сабота, на 14.5.2022 г. во 10 часот ќе го посетиме неговиот вечен дом на градските гробишта во Кавадарци. Измина една година исполнета со тага, сеќавања и гордост што те имавме. Твојата добрина, љубов и грижа за најблиските немаат заборав. Засекогаш ќе останеш во нашите мисли и срца. Почивај во мир

Од ужаленото семејство

СЕЌАВАЊЕ

Изминаа цели 20 години од твоето заминување наш најмил Сопруг, Татко и Дедо

ГЛИГОР ДАЈЛИЕВ

24.8.1937-12.05.2002

Изгубивме голем човек со неизмерна љубов и добрина.

Споменот на твоето дело што започна во Дојранско Езеро, во В.Ф Керамика Гевгелија и 25 години директор на ЗОИЛ Македонија филијала Гевгелија, ни остави неизбришлив печат и придонес во нашите животи.

Вечно ќе се сеќаваме на тебе и ќе те носиме со љубов во нашите срца и мисли.

Од семејството Дајлиеви и Рендлер

ТАЖЕН ПОМЕН

МАРИЈА ГАЛЕВА

8 години

Во сеќавање на нашиот родител на ден 14.05.2022 година (сабота) со почеток во 11.00 часот ќе се одржи помен на Градските гробишта Бутел.

Со почит, гордост и благодарност од семејството

 

ТАЖЕН ПОМЕН

ХАРАЛАМПИЕ ГАЛЕВ

6 месеци

Во сеќавање на нашиот родител на ден 14.05.2022 година (сабота) со почеток во 11.00 часот ќе се одржи помен на Градските гробишта Бутел.

Со почит, гордост и благодарност од семејството