врати се на Слободен Печат

СЕЌАВАЊЕ

Измина една тажна година од физичкото заминување на нашиот сакан сопруг и татко

ИВАН МИНЕВ

1931-2021

Година помина, останаа убавите спомени и сеќавања засекогаш во нас.

Почивај во мир ‚‚Голем човек – со благородно срце‚‚, но големите луѓе не умираат остануваат вечни.

Сопругата Силвија и синот Дио