врати се на Слободен Печат

СЕЌАВАЊЕ

Изминаа 20 години без нашиот

ГЛИГОР ПАРМАЧКИ

2002 – 2022

Од семејството

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

Ве известуваме дека на 19.11.2022 година, во 12 часот, на Градските гробишта Бутел (парцела 39 3 1А) ќе се собереме кај нашиот мил сопруг и татко

ТРАЈЧЕ БАЗЕРКО

за да ги одбележиме 6 месеци во неговиот вечен дом.

Од семејството