врати се на Слободен Печат

ТАЖЕН ПОМЕН

Поминаа 40 дена од смртта на нашата  сестра, золва и тетка

 

СЕЛВИЈА ТАШОВСКА

на 78 години

По тој повод ќе се собереме на гробиштата во с. Осој на ден 24.1.2023 година во 12 часот да и оддадеме почит и да положиме свежо цвеќе.

 

Од Братот Данил Ташоски со сопругата Верица и внуките со семејствата