врати се на Слободен Печат

 ТАЖЕН ПОМЕН

Изминаа десет години од смртта на нашиот сакан татко и дедо

СПАСА

Поменот ќе се одржи во сабота на 18.3.2023 во 11.30 на гробиштата во Горно Лисиче.

Од ожалостените: синот Станислав и ќерките Тања и Кристина со семејствата

 ТАЖЕН ПОМЕН

Се навршуваат 40 дена откако нашата сакана мајка и баба

ЛЕПОСАВА

1948-2023

повеќе не е меѓу нас.

Поменот ќе се одржи во сабота на 18.3.2023 во 11.30 на гробиштата во Горно Лисиче.

Од ожалостените: синот Станислав и ќерките Тања и Кристина со семејствата

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

   Поминаа четириесет тажни денови без тебе

МАРИЈА СОДИЌ

Ни недостигаш на сите. По тој повод утре, петок, 17 Март 2023 година во 11.45 часот ќе го посетиме твојот вечен дом на Градските гробишта во Ѓорче Петров.

Твоите: сопругот Александар  со синовите Слободан и Владимир