врати се на Слободен Печат

ПЕТГОДИШЕН ПОМЕН

На 27 Март 2023 год. се навршија  пет тажни години од смртта на нашата сакана мајка и баба

ЈЕЛИЦА ГЕРОВСКА

(1937-2018)

Од семејството

Четириесетдневен помен

Денес, 28.3.2023 година, во 12.00 часот во црквата Света Богородица во Скопје, ќе се одржи помен за нашата сакана мајка, свекрва, баба и прабаба

 

ЉИЉАНА НИКОЛОВСКА

Секојдневно присутна во нашите мисли, спомени и засекогаш во нашите срца.

Ти благодариме за твојата безгранична љубов и пожртвуваност за сите нас.

Почивај во мир мила наша. Неизмерно ни недостасуваш.

Со љубов од ќерката Катица и синовите Славко и Златко со семејствата.