врати се на Слободен Печат

СЕЌАВАЊЕ

На 23.5.2023 година се навршуваат 30 години од смртта на нашиот сакан татко и дедо

ЈОРДАН ЈОРДАНОВСКИ

Поминаа триесет години откако те нема.

Зборовите, многупати кажани, не може да го заменат твоето присуство, топлина, љубов и посветеност на семејството.

Засекогаш ни остануваат спомените со ТЕБЕ.

Твоите Весна, Билјана, Сања, Ива и Владо