врати се на Слободен Печат

ТАЖЕН ПОМЕН

На 20.9.2023 год. се навршуваат три години од смртта на нашиот сакан

сопруг, татко, свекор и дедо

ГРАДИМИР ЈОВАНОВИЌ

Поменот ќе се одржи на Градските гробишта Бутел во сабота, 16 септември, во 10 часот.

Семејство Јовановиќ