врати се на Слободен Печат

ПОМЕН

За моите драги родители

РАДА И ВУКЕ ПАНДИЛОВСКИ

Благодарам за вашата ведрина, мудрост и разбирање.

Од синот Душко, внуката Ирина и внукот Јане