врати се на Слободен Печат

СЕЌАВАЊЕ

СТАМАТ

ЧАЛОВСКИ

2017-2024

Секогаш со Љубов и Почит во нашите сеќавања.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

ЕЛЕНА

ЧАЛОВСКИ

2012-2024

Секогаш со Љубов и Почит во нашите сеќавања.

Од фамилијата

ЧЕТИРИГОДИШЕН ПОМЕН

Четири години без нашиот сакан и почитуван татко, дедо и свекор

РАДЕ АТАНАСОВСКИ

1926-2020

Се гордееме со тебе, секогаш ќе останеш со нас.

Те сакаат ќерката Ленче и синот Јонче со семејствата.

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Поминаа 40 дена откако почина нашиот сопруг, татко, дедо

ФИЛИП СТОЈАНОВСКИ

архитект

77 години

Поменот ќе се изврши на ден 2.3.2024 (сабота) во 09:30 часот на Градските гробишта Бутел.

Од семејството