врати се на Слободен Печат

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

Помина една година откако засекогаш нè напушти нашиот сакан татко и сопруг

МИЛЕ МИЛЕНКОВСКИ

1955-2023

По тој повод, на 6.4.2024 (Сабота) во 12:00 часот ќе го посетиме неговиот вечен дом на Градските гробишта Бутел и ќе оддадеме достојна почит.

Засекогаш ќе живееш во нашите срца и мисли.

Од сопругата Оливера и ќерката Бојана со семејството