врати се на Слободен Печат

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Поминаа три години од смртта на нашата најсакана сопруга, мајка, свекрва и баба

МЕНА ПАВЛЕСКА

1945-2021

Те сакаме бескрајно и секогаш ќе ни недостасуваш.

По тој повод, ќе го посетиме нејзиното почивалиште на ден 25.5.2024 година(сабота) во 12 часот на Гробиштата во Ѓорче Петров и ќе положиме свежо цвеќе.

Од сопругот Михајло, синот Влатко, снаата Лидија и внуката Сандра