врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На саканата тетка и баба

РОСКА ИЛИЕВСКА

1935-2021

Засекогаш во нашите мисли, молитви и срца. Почивај во мир

Од семејството Сотировски и Ристески