врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до нашата мила и сакана

ЦАРЕ МИШЕВА

(од Ресен)

Почивај во мир, со длабока тага.

Милка со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Др.СТОЈЧЕ КОВАЧЕВСКИ

1941-2021

Нека ти е вечна слава голем човеку

Oд Дарко Башоски со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата најпочитувана, со најблагородно срце и најчиста душа, пријателка и сосетка

РАДМИЛА КОЦАРЕВА

Почивај во мир, најмила наша госпоѓа Рада!

Со особена почит, соседите од зграда 87 на бул. Илинден, Скопје