врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Ја загубивме нашата сакана Бека

Др. РАДМИЛА ХРИСОХО

Нејзината животна радост ќе остане наша инспирација.

Семејство Скерлев