врати се на Слободен Печат

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Изминаа три тажни и долги години од смртта на нашиот сакан сопруг, татко, свекор и дедо

ИЛИЈА НАЈКОВ

По тој повод на ден 21.11.2021 година ( недела) во 11 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом, да му одададеме почит и положиме свежо цвеќе.

Со голема љубов и почит почивај во мир.

Од семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

КОЛЕ ИВАНОВ

На ден во сабота (20.11.2021г.) во 12:00 часот ќе се одржи годишен помен за нашиот мил и непрежален сопруг, татко, свекор и дедо. Поменот ќе се одржи на гробиштата во Бутел.

Од сопругата Слава, синот Ангел, снаата Азалеа, внуците Дарио и Дана Софија, и од ќерката Анета со зетот Атанас и внукот Дамјан.

СЕЌАВАЊЕ

на

СИМО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

ЦВЕТА МИНЕВСКА

3 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

КРСТО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

МИРЈАНА МИТЕВА

(1942-2021)

На 20 Ноември 2021 година се навршуваат шест тажни месеци од смртта на нашата сакана мајка и баба Мира. Поменот ќе се одржи на 20 Ноември 2021 година (сабота) во 11 часот на Градските гробишта во Бутел.

Семејство Митеви

НЕЗАБОРАВ

за мојот брат

АЛЕКСАНДАР-САШО МАНЕВ

3 год.

Секогаш во срцето и спомените на неговата сестра Лела со семејството

НЕЗАБОРАВ

за мојата мајка

МИЛА МАНЕВА

27год.

Секогаш во срцето и спомените на нејзината ќерка Лела со семејството

НЕЗАБОРАВ

За мојот татко

МЕТОДИЈА МАНЕВ

38 год.

Секогаш во срцето и спомените на неговата ќерка Лела со семејството

СЕЌАВАЊЕ

Помина една година од прераната смрт на мојот почитуван и драг пријател

МИХАЈЛО КОНЕСКИ

Со почит од неговиот пријател Мичо и семејството Салом

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

На 17.11.2021 година (среда) се навршуваат четириесет најтажни дена од смртта на нашиот сопруг, татко и дедо

ПЕТАР ГЕОРГИЕВ

(1946 - 2021)

Ќе го посетиме неговиот вечен дом во 11:30 часот да му оддадеме почит и положиме свежо цвеќе.

Сопругата Нада, синовите Антонио и Роберт, снаата Даниела и внукот  Александар

СЕЌАВАЊЕ

Изминаа седум години од смртта на нашиот син

ИВАН БИЛИНСКИ

Саканите никогаш не умираат. Засекогаш ќе останеш во нашите сеќавања и срца.

Од тато Стево и мама Перса

ТАЖЕН ПОМЕН

За нашата сакана

ТОФА ЃОРГИЕВСКА

Помина една година исполнета со тага и болка без тебе. Твојот благороден лик вечно ќе остане во нашите срца и спомени. Поменот ќе се одржи на 13.11.2021 година во 11 часот на Градските гробишта Бутел. Почивај во мир наша најмила.

Од Братот Пере, сестрите Јелица и Софка со внуците

СЕЌАВАЊЕ

на нашиот

ЉУПЧО ТОДЕВСКИ

Никогаш не заборавен, секогаш со нас.

Од сопругата со децата

НЕПРЕБОЛ

ТАТАЈАНА НИКОЛОСКА

Родена ТРПЕСКА

2002-2021

Никогаш нема да те заборавиме, те чуваме во нашите срца и мисли. Почивај во мир.

Мама Даница, Александар, Вања, Емилија и Љубомир

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашата почитувана и драга колешка,

Сестра МАРИЦА БОЖИНОВСКА

Горди сме што беше наша колешка и соработник, беше врвен професионалец посветен на својата професија, но пред се беше човек со големо срце исполнето со љубов, добрина и почит за сите нас. Иако засекогаш не напушти, твојот лик и дело,  твојата харизма и насмевка нема никогаш да бидат заборавени. Добрите луѓе никогаш не умираат. Ти благодариме за се. Нека ти е вечна слава и почивај во мир.

Од вработените во  ЈЗУ Специјализирана болница за белодробни заболувања и ТБЦ-Лешок

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

на нашата сопруга, мајка, свекрва и баба

ПЕРСА НОВКОВСКА

Поменот ќе се одржи на 14.11.2021 година во 10:30 часот на гробиштата во Ѓорче Петров.

Од сопругот Методија, синовите Владимир и Горан со семејствата

ПОСЛЕДНО ЗБОГУМ

на нашиот директор

АДЕМ КОЧАН

чиј спомен ќе го носиме вечно во нашите срца. Ни беше пријател, учител, водач-3 децении. Твоето дело ќе го продолжиме заедно со твоите деца и внуци. Почивај во мир наш Адем.

Од семејството и вработените