врати се на Слободен Печат

Помен

На 16-ти Јануари 2022 година изминуваат дваесет години без нашата сакана сопруга, и мајка

ФАНИ БОРИСАВЉЕВИЌ

Недостасуваш секогаш…

Твои Милош, Ана и Биљана

Едногодишен помен

ОЛГИЦА АТАНАСОВСКА

16.1.2021-16.1.2022

Ќе те памтиме засекогаш по огромната љубов и посветеност што ни ја даваше.

Твојот син Стојче, ќерката Весна ,сестрата Стојне, зетот Виктор и внучињата Мајкл и Стефан .

 

Последен поздрав

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека почина нашиот сакан сопруг, татко и дедо

ЗОРАН ТОЗИЈА

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капела 1 на Градските гробишта Бутел на 14.1.2022година (петок) од  12:00 до 12:30 часот.Погребот ќе се изврши во 12:30 часот.

Сопругата Фимка и ќерките Неда и Нада со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ГОРЈАН ТОЗИЈА – МЕДО

Беше дел од нашето семејство.

Од Кире и Светлана Наумови

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека почина нашиот

ГОРЈАН ТОЗИЈА – МЕДО

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капелата на Градските гробишта Бутел на 15.01.2022 година (сабота) од 11 до 12 часот. Погребот ќе се изврши во 12 часот.

Ожалостени Мелита и Гого

 

ШЕСТ ГОДИНИ

 

За нашиот татко, дедо и сопруг

ВУЧИДОЛОВ ДИМЧЕ – ФУЧКА

ЗЛАТАР

Шест години тага со која не’ соочи, но биди сигурен дека секогаш си и ќе бидеш најголемиот дел од сите нас.

Со благодарност за широчината на твоето срце и твојата љубов.

 

Засекогаш твои: Бубе, Саше, Тања, Крсте, Дино, Ени и Ања

Едногодишен помен

ФИЛИМЕНА ЖИВАНОВИЌ

1951-2021

Поменот ќе се одржи во сабота 15.1.2022 година на Градските гробишта Бутел во 12 часот

Од семејството

 

 

Последен поздрав

 

На нашата

Слободанка Дуева

 

Вечно живееме во спомените на саканите.

Слава ти!

 

Славјанка Бејкова со семејството

Четириесетдневен помен

На 13.1.2022 година се навршуваат четириесет дена откако не напушти нашиот

Д-р МИЛОРАД ЈАЊЕВСКИ

По тој повод ќе го посетиме неговото вечно почивалиште на Градските гробишта Бутел , парцела 209/Е , алеа 1, гроб 1.

Ожалостени

Сопругата Оливера, синот Томо и ќерката Ана со фамилиите

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Параскева Чоневска

Почивај во мир!

семејство Чоневски

Четириесетденевн помен

Иван Трајков

На 15.01.2022 во 13 часот ќе се одржи 40-дневен помен на професорот Иван Трајков на градските гробишта во Бутел. Со тага и болка ќе го обележиме заминувањето и вечно ќе се сеќаваме на нашиот столб на семејството. Почивај во мир и спокој.

Марија Ферро

ТАЖЕН ПОМЕН

Измина една тажна година од смртта на нашиот сакан сопруг, татко и дедо

СПАСЕ ТОЛЕВСКИ

(1934 - 2021)

Поменот ќе се одржи на 9.1.2022 г. во 13 часот на Градските гробишта Бутел.

Една година без требе – празнина без утеха. Твојот лик и благородна душа, полни со добрина и љубов ќе живеат вечно, а спомените ќе ги чуваме најсилно во нашите срца. Сакан наш, почивај во мир и имај светлина во душата.

Твои: сопругата Златица, синот Сашо, ќерката Билјана, зетот Ѓоко и внуците Методиј, Марија и Андреј.

ЕДНА ГОДИНА

без нашиот сакан сопруг, татко и дедо

ИВАН ЃОРГИЕВ

На 7.1.2022 година се навршува една година откако физички замина во вечноста. Велат дека се има свое време, време за радост, време за тага и време за разделба, а конечната физичка разделба боли.

Ни недостасуваш. Ти благодариме од се срце за тоа што беше добар со сите нас, не сакаше и на сите им помагаше. Засекогаш ќе те носиме во нашите срца.

Почивај во мир

Сопруга Олгица, ќерка Светлана, син Александар, снаа Цеце и најмалите Ана Марија, Марко и Дариан

ТАЖЕН    ПОМЕН

поминаа 40  дена без

СЛАВИЦА СПИРОСКА

на 68 години

Ни недостсуваш, но, ние никогаш нема да те заборавиме! Те сакаме! Ти благодариме за се!

Почивај во мир!

 Поменот ќе се одржи на ден 10 Јануари 2022 година ( понеделник )  во 12,30 часот  на Градските гробишта во Бутел, Скопје.

Од  семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

Една година непребол. Помина една година за нас најтешка откако го изгубивме нашиот мил и никогаш непрежален сопруг, татко и дедо

ЈОРДАН МАЛИМИНОВ

Во недела на 9.1.2022 во 11 часот ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата во Неготино.

Сопругата Јорданка, ќерките Ленче и Соња со фамилиите

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

За мојата драга

ФИМКА ТАНЕЛОВСКА

На 10.1.2022 година изминуваат три тажни години од нејзината прерана смрт. По тој повод ќе го посетиме нејзиниот вечен дом во 12 часот и ќе положиме свежо цвеќе.

Секогаш ќе останеш во моите мисли. Почивај во мир моја драга.

Сопругот Љубомир Танеловски

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 7.1.2022 година се навршува една година од кога не си повеќе со нас.

ДРАГОСЛАВ МЛАДЕНОВИЌ

Бескрајно ни недостасуваш.

Сопругата Бранкица и синовите Петар и Марко

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

МИЛАН ТАСЕВСКИ

Тато, измина 1 година на болка и тага во нашите срца поради твоето заминување од нашиот живот. Почивај во мир.

Ќерката и синот со семејствата