врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека на 2 март нè напушти нашиот сакан татко и дедо

МИРОСЛАВ МИЧО САЛОМ

(1946-2023)

Погребот ќе се одржи на 10 март, петок, во 11.00 часот на гробиштата во Ѓорче Петров.

Од семејството