врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата мајка

МИЦА

од Дебар

1932-2024

На ден 10.2.2024 (сабота) во 11:30 часот ќе биде изложено телото во Капела Бутел, а погребот ќе започне во 12 часот.

Од синовите Љубе и Никола Аврамовски