врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ 

Ги известувам сите роднини и пријатели дека на 28.2.2024 година почина нашиот тетин

ПЕРО ЈАКШЕСКИ

1930 - 2024

Почивај во мир.

Од Благоја, Љупче и Танас со фамилиите

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известувам сите роднини и пријатели дека на 28.2.2024 година почина мојот татко

ПЕРО ЈАКШЕСКИ

1930 - 2024

Погребот ќе се изврши на градските гробишта Бутел на 29.2.2024 од 11 – 12 часот.

Од синот ИЛИЈА