врати се на Слободен Печат

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Во недела 21.11.2021 година се навршуваат четириесет дена од смртта на нашиот сакан

М-р СТЕВАН ОГНЕНОВСКИ

1948-2021

По тој повод донирани се средства.

Засекогаш остануваш во нашите мисли и срца. Бескрајно те љубиме.

Сопругата Маргарита со семејството

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Изминаа три тажни и долги години од смртта на нашиот сакан сопруг, татко, свекор и дедо

ИЛИЈА НАЈКОВ

По тој повод на ден 21.11.2021 година ( недела) во 11 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом, да му одададеме почит и положиме свежо цвеќе.

Со голема љубов и почит почивај во мир.

Од семејството