врати се на Слободен Печат

ДВЕГОДИШЕН ПОМЕН

На 25.11.2021г. се навршуваат две години од смртта на нашиот почитуван

ГРГА БЕЗЕГ

1947-2019

Со љубов и почит, почивај во мир.

Од семејството