врати се на Слободен Печат

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

На 27.11.2021 година се навршуваат шест месеци од смртта на нашата сакана и почитувана сопруга, мајка, свекрва и баба

МЕНА ПАВЛЕСКА

1945-2021

По тој повод на 27.11.2021 година во 11:45 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на гробиштата во Ѓорче Петров и ќе положиме свежо цвеќе . Ти засекогаш ќе бидеш во нашите срца.

Од сопругот Михајло, синот Влатко, снаата Лидија и внуката Сандра

ГОДИШЕН ПОМЕН

На нашиот драг и незаборавен

КИРО АНГЕЛЕСКИ

Замина тивко во вечноста, времето поминува а ти се повеке ни недостасуваш но постојано си и ќе останеш во нашите скршени срца. Со својата ведрина и мудрост постојано пленеше околу себе. Ти благодариме што ни беше сопруг, татко и дедичко. Не научи да бидеме добри луѓе , а ти беше и остана повеке од човек. Почивај во мир мил наш, царство небесно.

Поменот ке се одржи на 27.11.2021г во 10.30 часот на градските гробишта во Ѓ. Петров во кругот на семејството и пријателите, да положиме свежо цвеќе на неговиот вечен дом.

Од семејството

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 27 ноември 2021г. во 10.30 часот на Градските гробишта Бутел, ќе направиме едногодишен помен на нашите родители

НИКОЛА (КОЛЕ) И АНДРОМАХИ (МАХИ) СТОЈАНОВ

Заминавте заедно, еден по друг, исполнувајќи не со голема празнина и болка. Зад вас оставивте многу спомени и дела за кој ви должиме неизмерна благодарност и почит. Почивајте во мир. Споменот на вас секогаш ќе биде во нашите срца

Со неизмерна тага и вечен спомен од ќерките Ваја Б. и Силвија С. со семејствата

СЕЌАВАЊЕ

Една година без нашиот сакан сопруг, татко и дедо

АТАНАС НИЧЕВ

1937-2020

Додека постоиме и дишеме, Ти си нераскинлив дел од нас.

Со љубов, сопругата Слободанка, ќерките Катерина, Марија, Анета и Ели со семејствата