врати се на Слободен Печат

Четириесетденевн помен

Иван Трајков

На 15.01.2022 во 13 часот ќе се одржи 40-дневен помен на професорот Иван Трајков на градските гробишта во Бутел. Со тага и болка ќе го обележиме заминувањето и вечно ќе се сеќаваме на нашиот столб на семејството. Почивај во мир и спокој.

Марија Ферро