врати се на Слободен Печат

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот  братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот

Од братучедите Мартина и Марко,снаата Весна, зетот Оги, и внуците Ева, Филип, Лана и Ведра

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот внук, братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот.

Од тетка Ели, тетин Диме, братучетка Маја, зет Кире, внуци Леон и Ирис

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год(сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот внук, братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот

Од чичко Гоце, стрина Бранка, братучеди Фросина и Филип, зет Иван, внуки Елени и Ана

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот син, брат, девер и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот.

Вечно ужалени мајка Јонка, брат Томе, снаа Силве и внука Софија

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 10.2.2024 год.(сабота) се навршува една тажна година од смртта на нашиот сакан Татко и Дедо

Трајко Јаневски

1935 – 2023

По тој повод ги покануваме сите роднини и пријатели да го посетиме неговото вечно почивалиште на гробиштата Бутел во 12 часот.

Со љубов и почит од ужаленото семејство,

ќерката Елизабета, зетот Момир, внуците Нина и Бојан, снаата Маринела, и правнуците Ведран и Mаксим