врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан брат и чичко

ЗЛАТКО АНДРЕЕВ

1945-2023

Почивај во мир! Секогаш во нашите спомени и мисли.

Борко и Кика со семејството